Familie uitstapje | Bedrijfsuitje | Teambuilding event | BBQ, lunch en of een borrel na afloop ook dat kunnen wij regelen! | Vergaderbreak nodig, een betere teamband kun je niet krijgen. 

SegTours is al jaren de favoriete, leukste en eveneens de goedkoopste aanbieder van Segway tours. We hebben ruime ervaring in het aanbieden van tours in en rond Zandvoort. We denken altijd mee met u als het gaat om combinatie evenementen. Een activiteit én een lunch of diner. 

Een bezoek aan het circuit, langs het strand rijden en eindigen in een van de populairste pannenkoekrestaurants van Bloemendaal. 

 

Een combinatie van Segways en een fietstour of een Segway/Hoverboard clinic: we denken graag met u mee. 

Al onze tours en activiteiten zijn mogelijk voor uw uitje. Ook worden deze aangeboden in combinatie met een heerlijke BBQ bij een van de strandpaviljoens van Zandvoort. We zetten u af voor de deur.

Daarnaast kunt u altijd overleggen met ons over de andere mogelijkheden.

ps check onder "specials" een heel bijzonder uitje waarbij je een dagdeel bezig bent. Van actionpainten i.c.m. Segwayrijden tot Segway rijden en daarna bierbrouwen!Tours of bedrijfsuitjes zijn al vanaf 2 personen te boeken

Al onze tours in Zandvoort e.o. rijden via de boulevard naar de duinen in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. En natuurlijk stoppen we voor een foto! 

ps wil je vast een voorproefje van de Formule 1 in Zandvoort, geef het aan en we nemen een kijkje op het circuit.

 

Segway / hoverboard clinic

Een indoor event met Segways, Hoverboards, Ninebot Mini's en E-skates. Wij worden regelmatig ingehuurd op grote events maar u kunt uw eigen uitje, familieweekend, bedrijfsuitje of teambuilding ook gewoon in Zandvoort komen doen. Voor iedereen vanaf 8 jaar.

 

 

Tours inclusief lunch / BBQ

Wij werken graag samen met de beste en gezelligste strandpaviljoens van Zandvoort en Bloemendaal voor een heerlijke lunch, diner, borrel of koffie. We nemen de inrichting van uw event graag uit handen. Geeft uw wensen door en we maken een passende offerte.

 

 SegTours werkt samen met

 

Over SegTours

SegTours organiseert en begeleidt originele Segway-tours door de mooie omgevingen van Zandvoort, Haarlem, Ouddorp én op aanvraag in omgeving naar keuze. Liever op eigen houtje erop uit? De Segways zijn ook te huur! 

Naast de tours organiseren wij ook Hoverboard PlayGrounds. Leer op een leuke en veilige manier verschillende parallelle tweewielers rijden! Vanaf 8-88 jaar kan SegTours jou een unieke ervaring bezorgen. SegTours biedt tevens leuke invullingen voor bedrijfsuitjes en kinderfeesten.

______________________________________________________________________________

 

 

Volg ons op Social Media

Contact

Bezoek

Westerweg 22, 3253 LX Ouddorp ZH

Fahrenheitstraat 19, 2041 CG Zandvoort

Telefoon: 06-54791816 of 06-44644805

Mail: info@segtours.nl

Postadres:

Max Planckstraat 31b

2041 CX Zandvoort

 

_____________________________________________