Hoverboard (Oxboard)-Segway Party

Zoek je een hélemaal anders feestje? Dan is dit feestje wat je zoekt!

Oxboard PlayGround

Niet alleen als kidsparty maar ook als gymles. Bedenk dat de ontwikkeling van de motoriek enorm gestimuleerd wordt door het rijden op de Segway, de Ninebot en het Oxboard.

In een grote sporthal zet Segtours de Segways, Hoverboards (de veilige Oxboards worden gebruikt), Ninebots en E-skates, ramps en slaloms klaar. Eén voor één leer je alle apparaten kennen en te gebruiken. Ervaren en professionele instructeurs begeleiden je net zo lang totdat je op alle apparaten vliegensvlug kunt rijden 

Je gaat echt aan het werk door over bruggen, langs slalommen te rijden en nog heel veel meer. Segtours heeft nu ook het nieuwste van het nieuwste: de Segway E-drifts, een soort elektrische mini-skateboards, zo groot als je schoenen! 

Met mooi weer kun je ook altijd nog even naar buiten, met een helm op natuurlijk. 

De indoor baan is in 'De Blauwe Tram' in hartje Zandvoort, op een steenworp afstand van het strand. Maar wil je graag in Haarlem of omgeving blijven, dan wordt daar een locatie gezocht. Er komt dan een kleine vergoeding voor de reis en rijdtijd bij.

Neem contact op voor meer info! Of reserveer direct.

ps de minimum leeftijd is 8 jaar


Oxboard / Hoverboard

Veiligheid staat bij ons voorop! Naast een goede training en instructie van een professionele instructeur, maken wij ook gebruik van de veilige Oxboards. 

 SegTours werkt samen met

 

Over SegTours

SegTours organiseert en begeleidt originele Segway-tours door de mooie omgevingen van Zandvoort, Haarlem, Ouddorp én op aanvraag in omgeving naar keuze. Liever op eigen houtje erop uit? De Segways zijn ook te huur! 

Naast de tours organiseren wij ook Hoverboard PlayGrounds. Leer op een leuke en veilige manier verschillende parallelle tweewielers rijden! Vanaf 8-88 jaar kan SegTours jou een unieke ervaring bezorgen. SegTours biedt tevens leuke invullingen voor bedrijfsuitjes en kinderfeesten.

______________________________________________________________________________

 

 

Volg ons op Social Media

Contact

Bezoek

Westerweg 22, 3253 LX Ouddorp ZH

Fahrenheitstraat 19, 2041 CG Zandvoort

Telefoon: 06-54791816 of 06-44644805

Mail: info@segtours.nl

Postadres:

Max Planckstraat 31b

2041 CX Zandvoort

 

_____________________________________________