Over SegTours

                                                                                     SegTours is een onderdeel van RentTourBuy

SegTours vindt zijn roots in de stichting Independent Wheels. Deze 15 jaar geleden stichting is in het leven geroepen om minder-valide mensen te ondersteunen in het vinden van vervoer anders dan een scootmobiel of een rolstoel, vanzelfsprekend alleen als dat mogelijk is. Onze zoon, met een zware hart aandoening, kon wel staan maar lopen verder dan 300 meter was niet te doen. De uitkomst voor hem was een Segway en Independent Wheels was geboren. De stichting gaat uit van het principe: waarom zitten als je kunt staan. De Segway geeft een enorme vrijheid t.o.v. bijvoorbeeld een scootmobiel, is minder omvangrijk, en heeft als alternatief zijn status wel bewezen.

Maar.......

Segway rijden is vooral ook enorm gaaf om te doen. Iedereen moet het gevoel van vrijheid ervaren als je door de duinen of langs het strand rijdt. De volgende stap na Independent Wheels werd SegTours. SegTours organiseert en begeleidt originele Segway-tours door de mooie omgeving van Zandvoort, Haarlem, Ouddorp maar ook op maat gesneden tours. Met z'n 2-en of met 50 personen. Geen probleem. Wil je er liever op eigen houtje uit? De Segways zijn ook te huur!

Of je nou een tour boek of zelf gaat rijden: je krijgt altijd uitgebreide training en een-op-een instructie.

Naast de tours organiseren wij ook Oxboard PlayGrounds speciaal in een kinderfeestje gegoten of de combinatie-clinic Segway/Hoverboard voor iedereen van 8-88. Leer op een leuke en veilige manier verschillende pararelle tweewielers rijden! En, ook niet onbelangrijk: indoor dus uw uitje of kinderfeestje gaat altijd door.

Vanaf 8-88 jaar kan SegTours jou een unieke ervaring bezorgen.

 

 

Voor reserveringen of meer informatie kunt u contact met SegTours opnemen via info@segtours.nl of 06-54791816 of het contactformulier in.

SegTours werkt samen met

 

Over SegTours

SegTours organiseert en begeleidt originele Segway-tours door de mooie omgevingen van Zandvoort, Haarlem, Ouddorp én op aanvraag in omgeving naar keuze. Liever op eigen houtje erop uit? De Segways zijn ook te huur! 

Naast de tours organiseren wij ook Hoverboard PlayGrounds. Leer op een leuke en veilige manier verschillende parallelle tweewielers rijden! Vanaf 8-88 jaar kan SegTours jou een unieke ervaring bezorgen. SegTours biedt tevens leuke invullingen voor bedrijfsuitjes en kinderfeesten.

______________________________________________________________________________

 

 

Volg ons op Social Media

Contact

Bezoek

Westerweg 22, 3253 LX Ouddorp ZH

Fahrenheitstraat 19, 2041 CG Zandvoort

Telefoon: 06-54791816 of 06-44644805

Mail: info@segtours.nl

Postadres:

Max Planckstraat 31b

2041 CX Zandvoort

 

_____________________________________________