Voorwaarden voor het Segwayrijden: niet zwaarder dan 115 kg, alcoholvrij, makkelijke schoenen en een goed humeur en oh ja: niet zwanger.

 

Let op: kinderen onder 16 jaar mogen alleen op het park van Ouddorp rijden. Op de openbare weg is het helaas verboden

.

Let op als je met een groepje wil rijden maar een van jullie wil liever op de fiets: geen probleem, Segtours levert ook fietsen.

 

En last but not least: een Segway huren is een top idee maar met meer dan 4 personen vinden wij het dan weer niet zo'n goed idee. Ervaring heeft geleerd dat je dan beter een tour kunt maken. Dus een uurtje huren is prima maar neem even een van ons mee voor € 15,00. Dan weet je zeker dat je én goed leert Segwayrijden, én niet verdwaalt én je safe weer terugkomt.


SegTours werkt samen met

 

Over SegTours

SegTours organiseert en begeleidt originele Segway-tours door de mooie omgevingen van Zandvoort, Haarlem, Ouddorp én op aanvraag in omgeving naar keuze. Liever op eigen houtje erop uit? De Segways zijn ook te huur! 

Naast de tours organiseren wij ook Hoverboard PlayGrounds. Leer op een leuke en veilige manier verschillende parallelle tweewielers rijden! Vanaf 8-88 jaar kan SegTours jou een unieke ervaring bezorgen. SegTours biedt tevens leuke invullingen voor bedrijfsuitjes en kinderfeesten.

______________________________________________________________________________

 

 

Volg ons op Social Media

Contact

Bezoek

Westerweg 22, 3253 LX Ouddorp ZH

Fahrenheitstraat 19, 2041 CG Zandvoort

Telefoon: 06-54791816 of 06-44644805

Mail: info@segtours.nl

Postadres:

Max Planckstraat 31b

2041 CX Zandvoort

 

_____________________________________________