Voorwaarden voor het Segwayrijden: niet zwaarder dan 115 kg, alcoholvrij, makkelijke schoenen en een goed humeur. Let op kinderen onder 16 jaar mogen alleen op het park van Ouddorp rijden. Op de openbare weg is het helaas verboden.

Segway huren

Segway rijden zonder gids. Reserveer direct of vraag eerst meer info via ons contactformulier. Bij het Opmerkingenveld kun je de gewenste datum zetten.

€ 25,00

Segway DuinTours omgeving Zandvoort, Bloemendaal en Haarlem

Tours bieden wij van 2 tot 50 personen. We rijden langs het strand en door de duinen. Reserveer direct of vraag eerst meer info via ons contactformulier. Bij het Opmerkingenveld kun je de gewenste datum zetten.

De opstapplekken zijn in Overveen, Zandvoort boulevard of centrum Zandvoort

€ 39,50

Haarlem stadstours, van de hofjestour tot verborgen Haarlem. Voor meer informatie over de Haarlem tours check onder de Haarlem button.

De stadstours zijn super makkelijk te maken en af te spreken. Van 2 tot 20 personen. Eerst meer info voordat je reserveert? Vul het contactformulier in en wij beantwoorden je vragen graag. Bij het Opmerkingenveld kun je de gewenste datum zetten.

Voor meer informatie over welk soort tour klik je op het algemene gedeelte over de Haarlem tours

€ 42,50

Parktour vanaf 8 jaar onder begeleiding

De parktours zijn dé hit bij ons op het park Ouddorp Duin.

Gezellig samen of de kids alleen op pad met begeleiding van ons.  Bij het Opmerkingenveld kun je de gewenste datum zetten.

Voor meer informatie over welk soort tour klik je op het algemene gedeelte over de Haarlem tours

€ 17,50

Be your own guide

Be your own guide is een populair product in Haarlem. Je toert zonder gids door Haarlem maar wel met onze mooie hand-out waarin alle must-see adressen en routes. Reserveer direct of vraag eerst meer info via ons contactformulier. Bij het Opmerkingenveld kun je de gewenste datum zetten.

Voor meer informatie over welk soort tour klik je op het algemene gedeelte over de Haarlem tours

€ 42,50


SegTours werkt samen met

 

Over SegTours

SegTours organiseert en begeleidt originele Segway-tours door de mooie omgevingen van Zandvoort, Haarlem, Ouddorp én op aanvraag in omgeving naar keuze. Liever op eigen houtje erop uit? De Segways zijn ook te huur! 

Naast de tours organiseren wij ook Hoverboard PlayGrounds. Leer op een leuke en veilige manier verschillende parallelle tweewielers rijden! Vanaf 8-88 jaar kan SegTours jou een unieke ervaring bezorgen. SegTours biedt tevens leuke invullingen voor bedrijfsuitjes en kinderfeesten.

______________________________________________________________________________

 

 

Volg ons op Social Media

Contact

Bezoek

Westerweg 22, 3253 LX Ouddorp ZH

of Fahrenheitstraat 19, 2041 CG Zandvoort

Telefoon: 06-54791816 of 06-44644805

Mail: info@segtours.nl

Postadres:

Max Planckstraat 31b

2041 CX Zandvoort

 

_____________________________________________