Segway Tours

DuinTour

Maak een tour onder begeleiding door de prachtige gebied van Goeree - Overflakkee, Ouddorp.  We beginnen met een goede instructie en training en gaan daarna op pad, daarna gaan we genieten van de mooie omgeving en de unieke ervaring van het Segway rijden. De DuinTours zijn te boeken van 1 uur, 1,5 uur en

2 uur.

 


ParkTour (Ouddorp)

De ParkTour; Al vanaf 8 jaar Segway rijden! Leer de Segway kennen door een goede uitleg en training van een professionele instructeur. Alles onder de knie? Dan gaan we op pad over het park en maken we een leuke tour en nog wat uitdagende opdrachten.

De ParkTour kunt u alleen reserveren bij onze locatie in Ouddorp. 


SegTours werkt samen met

 

Over SegTours

SegTours organiseert en begeleidt originele Segway-tours door de mooie omgevingen van Zandvoort, Haarlem, Ouddorp én op aanvraag in omgeving naar keuze. Liever op eigen houtje erop uit? De Segways zijn ook te huur! 

Naast de tours organiseren wij ook Hoverboard PlayGrounds. Leer op een leuke en veilige manier verschillende parallelle tweewielers rijden! Vanaf 8-88 jaar kan SegTours jou een unieke ervaring bezorgen. SegTours biedt tevens leuke invullingen voor bedrijfsuitjes en kinderfeesten.

______________________________________________________________________________

 

 

Volg ons op Social Media

Contact

Bezoek

Westerweg 22, 3253 LX Ouddorp ZH

Fahrenheitstraat 19, 2041 CG Zandvoort

Telefoon: 06-54791816 of 06-44644805

Mail: info@segtours.nl

Postadres:

Max Planckstraat 31b

2041 CX Zandvoort

 

_____________________________________________