In Ouddorp rijden we al vanaf 8 jaar onze Parktours@Strandresort Ouddorp Duin.

Tours vanaf 8 jaar | 3/4 uur | 1 uur | 1,5 uur| 2 uur.

Vanaf onze locatie op het Park Strand Resort Ouddorp Duin maakt u de mooiste tours door de duinen, langs het strand, door de uitgestrekte weilanden of gewoon door het stadje Ouddorp.

Omdat Segway rijden onder de 16 op de openbare weg verboden is hebben we de ParkTour ontwikkeld. Al vanaf 8 jaar kan er gereden worden en hoe leuk is het niet omdat samen met zoon en of dochter te doen. Maar ze mogen ook alleen hoor onder goede begeleiding van ons. Helm op en gaan!

De tours zijn te maken vanaf 1 uur, 1.5 uur of 2 uur. Klik op het "contactformulier" of boek rechtstreeks via de "reserveren" button.

 

______________________________________________________________________________

Verhuur opties: 1 uur | 1,5 uur | 2 uur.

Vanaf onze locatie op het Park Strand Resort Ouddorp Duin vertrekt u op uw eigen houtje, in de richting waar u naar toe wil. Na instructie en training lekker op pad met de Segway, een drankje tussendoor of alvast je favoriete eettentje checken. Je krijgt van ons een paar routes mee en kijk waar je strandt. Als je. onderweg besluit langer dan een uurtje te willen rijden, bel en we verlengen de huurtijd met een half uur of uur, geen probleem. Klik op "contactformulier" of boek rechtstreeks via de "reserveren" button.

 

 

______________________________________________________________________________


Een prachtig uitzicht bij het mooiste strand van Nederland


SegTours werkt samen met

 

Over SegTours

SegTours organiseert en begeleidt originele Segway-tours door de mooie omgevingen van Zandvoort, Haarlem, Ouddorp én op aanvraag in omgeving naar keuze. Liever op eigen houtje erop uit? De Segways zijn ook te huur! 

Naast de tours organiseren wij ook Hoverboard PlayGrounds. Leer op een leuke en veilige manier verschillende parallelle tweewielers rijden! Vanaf 8-88 jaar kan SegTours jou een unieke ervaring bezorgen. SegTours biedt tevens leuke invullingen voor bedrijfsuitjes en kinderfeesten.

______________________________________________________________________________

 

 

Volg ons op Social Media

Contact

Bezoek

Westerweg 22, 3253 LX Ouddorp ZH

Fahrenheitstraat 19, 2041 CG Zandvoort

Telefoon: 06-54791816 of 06-44644805

Mail: info@segtours.nl

Postadres:

Max Planckstraat 31b

2041 CX Zandvoort

 

_____________________________________________