Segway rijden is een unieke ervaring. Bekijk het strand of de prachtige Kennemer Duinen op een andere manier. Rijd in de zomer tot in de late uurtjes en geniet van al het moois.

Op zoek naar "weer es wat anders"? Kom heerlijk Segway rijden en voel je zo vrij als een vogel. Segway rijden is makkelijk, laagdrempelig, relaxed en gewoon gaaf om te doen. Huur een Segway met je vrienden, met je moeder, met je Tinderdate of met jezelf. Boek een toer en verras je vader, vriendin of vriend of ga rijden met je hele afdeling. Check onder "De verschillende tours" welke mogelijkheden er zijn en waar je allemaal kunt rijden. Check onder "verhuur" hoe het zelf huren in zijn werking gaat.

Onze tours gaan door de duinen van Zandvoort en Bloemendaal. We hebben verschillende opstapplekken waar het prima oefenen is voordat je wegrijdt:

  • 1. Het CenterParcs Hotel, Zandvoort
  • 2. De Blauwe Tram, Zandvoort
  • 3. De Hemelse Pannekoek in Overveen
  • 4. Het NH-Hotel
  • 5. Strandpaviljoen Tijn Akersloot

Ook als je een Segway wil huren zijn dit de plekken waarvandaan je kunt starten. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid maar ook openbaar vervoer op loopafstand.
SegTours werkt samen met

 

Over SegTours

SegTours organiseert en begeleidt originele Segway-tours door de mooie omgevingen van Zandvoort, Haarlem, Ouddorp én op aanvraag in omgeving naar keuze. Liever op eigen houtje erop uit? De Segways zijn ook te huur! 

Naast de tours organiseren wij ook Hoverboard PlayGrounds. Leer op een leuke en veilige manier verschillende parallelle tweewielers rijden! Vanaf 8-88 jaar kan SegTours jou een unieke ervaring bezorgen. SegTours biedt tevens leuke invullingen voor bedrijfsuitjes en kinderfeesten.

______________________________________________________________________________

 

 

Volg ons op Social Media

Contact

Bezoek

Westerweg 22, 3253 LX Ouddorp ZH

Fahrenheitstraat 19, 2041 CG Zandvoort

Telefoon: 06-54791816 of 06-44644805

Mail: info@segtours.nl

Postadres:

Max Planckstraat 31b

2041 CX Zandvoort

 

_____________________________________________