Action Painting en Segway rijden of Action Painting en een fietstocht door Haarlem!

Bij Voila Walhalla, gevestigd in een prachtig historisch pakhuis in hartje Haarlem kun je een hele bijzondere ervaring combineren met het Segwayrijden of met een fietstocht.  Na een mooie tour in hartje Haarlem ga je met je artistieke ik aan de slag en ga je Action Painten. Het totale pakket van activiteiten duurt ongeveer 4 uur en is dus uitermate geschikt voor een vrijgezellenparty, een vriendinnen-weekend of familie-uitje. In de ochtend- of middag uren zodat je daarna direct een van de fantastische restaurants van Haarlem in kunt. Neem contact met ons op en wij stellen de dag voor je samen.

 


Segway rijden en genieten en daarna nog meer genieten als je gaat bierproeven en een hapje gaat eten. By the way je mag ook fietsen.

Maak van je vrienden/vriendinnen weekend, van je vrijgezellendag of je vriendenavondje eens iets heel speciaals.

SegTours heeft een heel erg mooi samenwerkingsverband opgezet met Santpoorts Bier. 

Je kunt kiezen uit heel wat mogelijkheden, voor elke portemonnaie en voor elke gelegenheid.

Heb je 2 - 4 of 8 uur de tijd, informeer naar de mogelijkheden.

                                         Een klein voorproefje:

Segway rijden ( of lekker op een fiets trappen ) en daarna Bierproeven & BBQ. 

Segway rijden ( of toch fietsen ) en daarna Bierproeven & stampot.

Segway rijden ( en/of fietsen ) en daarna je eigen bier brouwen, met eigen etiket in een doos thuisbezorgd.

Er is veel mogelijk. Check de website van Santpoorts bier of neem contact op met ons.

 

Prijzen voor proeven, een hapje en Segway rijden al vanaf € 59,--. Prijzen voor brouwen, een hap en Segwayrijden al vanaf

€ 69,00. De bbq special betekent eigenlijk een heerlijk dagje uit. Geniet van de omgeving op de Segway en je wordt daarna vorstelijk ontvangen door Santpoorts bier. In hun paradijselijke tuin bieden zij een heerlijke BBQ terwijl je ook het bierbrouwproces monitort. 

ps. er zijn meer dan voldoende wijnsoorten aanwezig én men houdt graag rekening met dieetwensen.

 


Segway - hoverboarden!!

De Oxboard Playground, oftewel the hoverboard-Segway party, de enige in Nederland, is al een tijdje dé hit onder de kinderfeestjes. Een indoor event in "De Blauwe Tram" in Zandvoort voor (kids) groepen van 6-15 personen. Een stoer en gaaf partijtje voor meiden en jongens waarbij supergaaf op 1. staat maar dan wel samen met superveilig. We hebben professionele begeleiding en perfecte apparaten. We nemen Segways, Ninebots mini's mee en natuurlijk de Oxboards.  Als toetje nemen we het nieuwste van het nieuwste mee: de Segway E-Drifts. Alles mag, niks moet. Vind je de hoverboards niet zo leuk, blijf je lekker op de Segway rijden. Vraag om meer info via het contactformulier. We beantwoorden je vragen graag.


Be your own guide.

Als de zon schijnt is het goed vertoeven in Haarlem:  op een terrasje voor de St. Bavo, bij Mijnheer Frans voor de beste taarten of op het strandje van de Oerkap. Hier is het goed toeven! Maar ook binnen hebben ze er iets heel gezelligs van gemaakt. Met een paar lekkere pilsjes op de tap en goeie muziek is dit echt een aanrader!

Met "Be Your Own Guide" huur je Segways van ons die wij voor je brengen naar Haarlem. Je krijgt van ons een mooie plattegrond mee en zwerf vervolgens door tout Haarlem. Na een uur, anderhalf of twee uur zien we je weer terug op de plek waar je gestart bent of op een plek van jouw keuze in Haarlem voorzover we die kunnen bereiken natuurlijk met onze bus. Voor meer informatie vul je het contact formulier in. Wil je direct reserveren? Geen probleem dat kan natuurlijk ook. Klik eenvoudig op de "reserveren" button.


SegTours werkt samen met

 

Over SegTours

SegTours organiseert en begeleidt originele Segway-tours door de mooie omgevingen van Zandvoort, Haarlem, Ouddorp én op aanvraag in omgeving naar keuze. Liever op eigen houtje erop uit? De Segways zijn ook te huur! 

Naast de tours organiseren wij ook Hoverboard PlayGrounds. Leer op een leuke en veilige manier verschillende parallelle tweewielers rijden! Vanaf 8-88 jaar kan SegTours jou een unieke ervaring bezorgen. SegTours biedt tevens leuke invullingen voor bedrijfsuitjes en kinderfeesten.

______________________________________________________________________________

 

 

Volg ons op Social Media

Contact

Bezoek

Westerweg 22, 3253 LX Ouddorp ZH

Fahrenheitstraat 19, 2041 CG Zandvoort

Telefoon: 06-54791816 of 06-44644805

Mail: info@segtours.nl

Postadres:

Max Planckstraat 31b

2041 CX Zandvoort

 

_____________________________________________